Četvrtak14 Decembar 2017

Poslovni koučing

Edukacija iz OLI Poslovnog psihodinamskog koučinga

AKREDITACIJA I CERTIFIKATI:

Edukacija iz O.L.I. poslovnog psihodinamskog coachinga je akreditovana od strane UPSKS (Udruženje za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije) i vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog Coacha u Srbiji i do članstva u EMCC (Evropski Savet za Koučing i Mentorstvo).

TRAJANJE:

Edukacija je podeljena na 4 nivoa:

  1. 1.Nivo: Uvodni-jedan vikend modul-16 časova (12 sati)
  2. 2.Nivo: Soft sklills poslovni koučing- 15 vikend modula (240 časova). Polaznici dobijaju certifikat “Soft skills poslovni kouč”
  3. 3.Nivo: Trening emocionalnih kompetencija menadžera i rukovodilaca- 4 vikend modula (56 časova)-Polaznici dobijaju certifikat “Trener emocionalnih kompetencija menadžera”
  4. 4.Nivo-executive coaching - 9 vikend modula (144 časova). Polaznici dobijaju certifikat “executive coach”

KO SE MOŽE PRIJAVITI:

Kandidati različitih profesija

VELIČINA GRUPE:

radi se u malim grupama, od 10-15 kandidata.

NAČIN RADA:

Edukacija je fokusirana na sticanje praktičnih koučing veština, ali i na poznavanje neophodnih teorijskih koncepata i znanja potrebnih za dubinsko razumevanje problema I načina funkcionisanja poslovnog okruženja. Edukacija se odvija u vikend modulima kroz predavanja, radionice, prikaze slučajeva, lični rad i analizu dinamike grupe, supervizije rada sa klijentima. U oviru programa edukacije edukanti dobijaju i znanja i veštine iz različitih koučing pravaca i škola koji su primenjivi u koučingu (psihoanalize, geštalta, transakcione analize, bioenergetike i drugih pravaca telesne psihoterapije, biofidbeka i neurofidbeka, R.E.B.T.a, NLP-ja, fokusiranja...) kao i znanja o mogućnostima uklapanja tehnika drugih pravaca u rad sa bazičnim emocionalnim kompetencijama koje obrađujemo u O.L.I. metodu. Edukanti u finalnim fazama edukacije pripremaju i prezentuju na grupi svoje koučing radionice.

CENA:

cena jednog vikend modula (16 časova od 45 min.) je 160 eura. .

EDUKATORI:

Nebojša Jovanović, osnivač O.L.I. metoda i O.L.I. tim koji možete videti na stranici „O nama“.

         Kontakt: +381 62 193 4067 , email: '); document.write(addy99024); document.write('<\/a>'); //-->\n Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. "> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PROGRAM EDUKACIJE ZA “SOFT SIKLLS POSLOVNI KOUČING” MOŽETE POGLEDATI OVDE

Izdanja

Newsletter

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama...

RSSFacebookTwitter

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки