Ponedeljak19 Februar 2018

AKREDITACIJA I CERTIFIKATI:

Edukacija za O.L.I. psihoterapeute je akreditovana od strane UPSKS (Udruženje za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije) i vodi do nacionalnog certifikata akreditovanog Psihoterapeuta.

TRAJANJE:

Edukacija se nastavlja na edukaciju za savetnika (480 časova) koja se dopunjava sa još 220 časova-ukupno 700. Pored 700 časova edukacije, za sticanje nacionalnog certifikata psihoterapeuta potrebno je i da kandidat ima 250 sati ličnog rada u ulozi klijenta kod certifikovanog psihoterapeuta, i 500 sati rada sa klijentima pod supervizijom (još 50, pored 450 sati koje je imao za status savetnika). Sa certifikatom o završenoj edukaciji za psihoterapeuta i potvrdom mentora o superviziranoj praksi, kandidat može dobiti nacionalni certifikat za psihoterapiju od UPSKS.

Kompletna edukacija traje oko 5 godina (zajedno sa edukacijom za savetnika). Odvija se jednom nedeljno (nekim radnim danom, po dogovoru sa grupom) u predvečernjim časovima (17-20 ili 19-22h), ili u vikend grupama, zavisno od toga kakav raspored odgovara većini članova grupe.

KO SE MOŽE PRIJAVITI:

kandidati koji su završili neki od fakulteta humanističkih nauka ili studenti tih fakulteta (psihologija, medicina, pedagodija, andragogija, defektologija, sociologija...). Za dobijanje nacionalnog certifikata potrebno je da kandidat ima diplomu o završenom fakultetu.

VELIČINA GRUPE:

radi se u malim grupama, od 10-15 kandidata.

NAČIN RADA:

Edukacija je fokusirana na sticanje praktičnih veština savetničkog rada sa ljudima, ali i na poznavanje neophodnih teorijskih koncepata i znanja potrebnih za dubinsko razumevanje problema klijenata i metoda promene. Edukacija se odvija kroz predavanja, prikaze slučajeva, lični rad i analizu dinamike grupe, radionice, supervizije rada sa klijentima. U oviru programa edukacije edukanti dobijaju i znanja i veštine iz drugih terapijskih pravaca (psihoanalize, geštalta, transakcione analize, bioenergetike i drugih pravaca telesne psihoterapije, biofidbeka i neurofidbeka, R.E.B.T.a, NLP-ja, fokusiranja...) kao i znanja o mogućnostima uklapanja tehnika drugih pravaca u rad sa bazičnim emocionalnim kompetencijama koje obrađujemo u O.L.I. metodu.

CENA:

cena jednog časa (45 min.) je 5 eura. Mesečna obaveza je 80 eura.

LOKACIJA:

Edukacija se odvija u prostorijama O.L.I. Centra u Gandijevoj 200, blok 44 Novi Beograd (za grupe u Beogradu). Edukacija se odvija i u grupama u Novom Sadu, Nišu, Banja Luci...

EDUKATORI :

Nebojša Jovanović, osnivač O.L.I. metoda i O.L.I. tim koji možete videti na stranici „O nama“.

PROGRAM EDUKACIJE ZA PSIHOTERAPEUTE MOŽETE POGLEDATI OVDE

Napomena:

kandidati koji dobiju nacionalni certifikat iz psihoterapije mogu dobiti i certifikat iz koučinga uz dokaz o superviziranoj praksi iz oblasti koučinga, individualnog koučing rada ili držanja koučing radionica. 

Izdanja

Newsletter

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama...

RSSFacebookTwitter

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки