Ponedeljak19 Februar 2018

O nama | O.L.I. centar

Edukatori

374877 1912659914731 1038140376 nNebojša Jovanović, magistar psihologije, psihoterapeut, savetnik i lifecoach sa nacionalnim i evropskim  certifikatima (EAC, EMCC), edukator. Tri decenije bavi se psihoterapeutskim radom.Osnivač je novog psihoterapijskog pravca - O.L.I. Psihodinamske Integrativne Psihoterapije i, već duži niz godina, edukuje buduće psihološke savetnike, psihoterapeute i life coacheve iz ovog metoda. Predsednik je O.L.I. Centra, Udruženja za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije, Sekcije za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Društva Psihologa Srbije, Biofidbek Asocijacije Srbije.

           Objavio je: Romane: "Biti jedno"-romansiranu psihoanalizu (Esoterija 1998, Beoknjiga 2001), "Susret" (Beoknjiga 2001), “Nečujna muzika postojanja” - ljubavno - naučni roman (Narodna Knjiga 2006), Humorističko-psihoanalitičke eseje : “O zvocanju i ljubavi” (Beoknjiga 2002.) i “O zavođenju i ljubavi” (Beoknjiga 2003.), -Zbirke humorističke poezije: “Humor na mozgu” (Ošišani Jež 1998.) i “Kokice”(Plato 2000.)Ove dve zbirke objedinjene su u izdanju “Zbirka lekovitih gluposti” (Beoknjiga 2004), knjige iz oblasti psihologije: “ADD/ADHD-Deficit pažnje i hiperaktivnost kod dece.” (Centar za Primenjenu Psihologiju 2006, Beoknjiga 2009), i psihofiziologije: “Kako se naštimovati uz pomoć biofidbeka” (Centar za Primenjenu Psihologiju 2005.), Psihologija Uspeha - “Živeti ili Životariti” (Narodna Knjiga 2006., Beoknjiga 2009), kao koautor sa koleginicom Renatom Senić: “Strah od života-o anksioznosti i paničnim napadima” (Beoknjiga 2011).

           Nebojša Jovanović, pored edukacija iz O.L.I. metoda, biofidbek i neurofidbek metoda, drži i brojna predavanja, seminare, radionice, edukacije iz različitih oblasti psihologije uspeha: motivacione seminare i predavanja, seminare o taktikama i strategijama uspeha u biznisu, sportu, finansijama, ličnom razvoju, emotivnim vezama, braku, roditeljstvu...Seminari “Deficit pažnje i hiperaktivnost dece” i “Agresivnost dece i omladine” akreditovani su od strane Ministarstva Prosvete Republike Srbije. Većinu ovih aktivnosti sprovodi sa svojom suprugom, ćerkom i saradnicima, preko organizacija čiji je suosnivač - Akademije Uspeha i O.L.I-Centra. Živi i radi u Beogradu.

Kontakt:tel: 063-1575082, email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , web sajtovi: www.akademijauspeha.com, www.biofidbek.com, www.olicentar.rs, www.savetnik.org.rs


slika Kontic1Aleksandar Kontić, psiholog i psihonalitičar iz Breograda. Član Svetske psihoanalitičke asocijacije, i Evropske psihoanlitičke federacije. Magistrirao na odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu. Završio didaktičku psihoanalizu kod prof. dr. Vladimira Petrovića, a psihoanalitički trening u okviru Beogradskog psihoanlitičkog društva. Psihoanlitički rad supervizirao kod istaknutih trening-psihoanalitičara u svetu, uključujući Daniela Widlöchera (Pariz), Johna Kafke (Vašington), Gabora Szonyi (Budimpešta), Abigail Glomb (Tel Aviv), Cláudia Laks Eizirika (Sao Paolo) itd.

Autor niza radova iz domena primenjene psihologije i psihoanalize, objavljivanih u zemji i inostranstvu; predavao po pozivu na visokoškolskim ustanovama u zemlji i inostranstvu.


7719 1231327992115 4151542 nJelica Petrović, doktor psiholoških nauka, O.L.I. Life Coach. Edukovana iz REBT psihoterapijskog pravca. Nastavnik na Odseku za psihologiju Univerziteta u Novom Sadu, grupa predmeta iz oblasti razvojne psihologije. Autor monografije "Emocionalni temelji socijalne kompetencije" i niza naučnih tekstova iz oblasti psihologije razvoja.

Bavi se individualnim life coachingom, usmerena na oblast ličnog razvoja, emotivnih odnosa i sporta, a ispred O.L.I. centra za razvoj ličnosti drži početni nivo edukacije iz O.L.I. Psihodinamskog Life Coachinga. Živi i radi u Novom Sadu.

Kontakt: tel: 064-146-53-62, email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


renataRenata SENIĆ, diplomirani psiholog – master u oblasti kliničke psihologije, nacionalno i evropski akreditovani psihološki savetnik, O. L. I. integrativni psihodinamski psihoterapeut, psihodinamski life coach i edukator. Edukovana iz REBT-a (Racionalno Emotivno Bihejvioralne Terapije), Sistemske porodične psihoterapije  i  O. L. I – Integrativne  Psihodinamske  Psihoterapije.

U okviru  „O .L. I. Centra” radi na iskustveno  edukativnim  programima, kreira i održava workshop-ove iz oblasti: „Trening asertivnosti”, „Prevazilaženje  prokrastinacija” (odlaganja, odugovlačenja), „Menadžment besa”,  „Tolerancija  na  frustraciju”, „Prevazilaženje  briga”,  „Menadžment vremena”, „Otklanjanje  seksualnih barijera i postizanje  seksualnog zadovoljstva” kombinujući saznanja REBT-a, O. L. I. metoda i drugih psihoterapijskih pravaca u edukaciji „životnih veština”(Life coaching edukaciji).

Terapijski radi s decom (uz saradnju s roditeljima),  adolescentima, odraslima i grupama.
Grupni rad podrazumeva:

a. radioničarski pristup (za psihologe i kolege srodnih profesija, koji za učešće dobijaju setrifikate) i

b. vođenje iskustvenih grupa – terapijski grupni rad  sa osobama  koje imaju određenu vrstu problema (panika, anksioznost, depresivnost, problemi s besom, fobije, odlaganje obaveza, tolerancija na frustraciju, problemi s donošenjem odluka, ljubavni/partnerski/bračni problemi…)

Autor je posebno kreiranog edukativnog programa “Upravljanje emocijama”. Autor knjige "Strah od života-o anksioznosti i paničnim napadima" (Beoknjiga 2011). Živi i radi u Beogradu.

Kontakt tel: 064/247-4075

e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

web sajt: www.psihoterapijsketeme.rs

Ostali sajtovi: www.akademijauspeha.com,www.savetnik.org.rs


s3Sandra Jovanović Đorđević, psiholog, O.L.I. psihološki savetnik, psihoterapeut, life coach i edukator, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, biofidbek i neurofidbek trener i akademski slikar, objavila je niz naučnih i stručnih radova; koautor je knjiga: ADD/ADHD - Deficit pažnje i hiperaktivnost kod dece (Centar za primenjenu psihologiju 2006, Beoknjiga 2009), Psihologija uspeha – živeti ili životariti (Narodna Knjiga 2006, Beoknjiga 2009), Sposobnost za ljubav i rad (Beoknjiga 2013).

Sandra je realizator seminara „Deficit pažnje i hiperaktivnost dece“ i „Agresivnost dece i omladine“, akreditovanih kod Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. U O.L.I. centru radi na iskustveno-edukativnim programima, kreira i održava radionice: Telesna psihoterapija, Um-telo veštine, Kreativni razvoj dece, Ključevi emocionalnog razvoja. Kombinujući likovnu umetnost i psihoterapijska znanja, u saradnji sa Predragom Đorđevićem, razvila je nekoliko inovativnih projektivnih terapijskih tehnika. Autor je edukativnog programa „Trening emocionalnih kompetencija i upravljanje emocijama“ i osnivač „Stvaraonice – centra za kreativni razvoj dece“.

Klijenti:

 • Deca
 • Adolescenti
 • Roditelji
 • Odrasli
 • Parovi
 • Individualna terapija
 • Grupna terapija

Način rada:

 • O.L.I. psihodinamska psihoterapija
 • Biofidbek terapija
 • Neurofidbek
 • Psihoterapija projektivnim karticama
 • Art terapija

Broj telefona: 060/333 07 51 Zakažite tretman pozivom na broj telefona: 060 333 07 51 ili putem imejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Maja VuckovicMaja Vučković, doktor medicine, O.L.I. psihološki savetnik i Life Coach sa nacionalnom i evropskom licencom. Od 2003. godine radi kao medicinski savetnik u oblasti medicinske industrije i kliničkih istraživanja. Pohađala Cambridge Business Academy, odsek za Menadžment ljudskih resursa. Osnivač i vlasnik firme „HR HoRizons - Centar za prirodnu medicinu, psihoterapiju i koučing“ u Nišu. U edukaciji na kursu iz Eriksonove hipnoterapije.

Deo je edukatorskog tima O.L.I. centra za psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing.

Autor je i realizator nekoliko akreditovanih trening programa: OLI psihodinamski asertivni trening, instruktorski i iskustveni kurs, Veštine jasne i uverljive prezentacije, stil i presonalni marketing. Treninzi se održavaju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Podpredsednik je Evropskog saveta za koučing i mentorstvo, ogranak u Srbiji (European Mentoring and Coaching Council Serbia), organizacije koja se prevashodno bavi poslovnim koučingom.

Centar „HR HoRizons“ se bavi edukacijama, savetovanjem iz područja prirodne medicine, psihoterapijom i koučingom. Radi sa firmama i pojedincima na planiranju i unapređenju karijere i ličnog razvoja, planiranja i selekcije ljudskih resursa, organizuje edukacije zaposlenih... Programi edukacija zaposlenih se posebno kreiraju i usklađuju sa individualnim zahtevima i specifičnostima kolektiva i pojedinaca, poštujući najnovije trendove u menadžmentu ljudskih resursa.

U oblasti individualnog savetovanja, kao spoj medicine i psihologije, najviše se bavi health coaching-om (zdravstvenim koučingom koji je usmeren ka očuvanju i unapređenju fizičkog i mentalnog zdravlja, zdravim stilovima života i navikama, boljem razumevanju svog zdravstvenog problema i načinima kako ga prevazići); resilience coaching-om (koučing usmeren ka unapređenju psihološke otpornosti i izdržljivosti; veštine upravljanja stresom i efikasnijeg savladavanja životnih problema), Business coaching-om (individualno savetovanje i grupni treninzi za menadžere I zaposlene), partnerski koučing i savetovanje, seksualna asertivnost

Radi u Nišu i u Beogradu.

Tel: 065/3519 563

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype: maja.inspireyourself

Web site:www.hrhorizons.rs

Blog: majainspire.blogspot.rs


 Ivana%20Paunovic%202Ivana Paunović

 diplomirani psiholog – master, nacionalno i evropski sertifikovani OLI psihoterapeut i life coach. 

Kreira i vodi brojne radionice, predavanja i seminare iz oblasti psihologije i psihoterapije.

Edukator je O.L.I. Integrativnog psihodinamskog metoda u oblasti savetovanja, psihoterapije i life i poslovnog koučinga.

Jedna je od moderatora i realizatora seminara ličnog razvoja, namenjenih prosvetnim radnicima, akreditovanih od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Učestvovala je u projektima i istraživanjima na institutu za psihijatriju u Novom Sadu ,Beogradu, Domu za nezbrinuti decu sa posebnim potrebama, Sremčica, Institutu za bolesti zavisnosti, Drajzerova, Beograd, kao i Institutu za bolesti zavisnosti, Gornjačka , Beograd i dr.

Psihoterapijski rad sprovodi sa odraslima, decom, adolescentima i grupama.

Kontakt:

tel: +381 60 40 55 605 ,

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

blog: http://psiholosko-savetovaliste.blogspot.com//

web: http://ivanapaunovic.com/

http://psihoterapijaoli.com/  


Dragana Deh

DD origOsnivač i direktor udruženja za psihološke treninge i edukaciju »PsihoOaza«, Beograd.
Nastavnik veština iz naučne oblasti psihologije Departmana za psihologiju FMK, Beograd (interpersonalne veštine, veštine komunikacije, rast i razvoj ličnosti)
Deo je edukatorskog tima OLI centra za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing, i učestvuje u edukacijama budućih psihoterapeuta i koučeva. (Oblasti: Autogeni trening, Medijacija, Porodična terapija)
- Psihodinamski Life coaching OLI (master nivo Udruženje za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije)
- Sistemska porodična terapija, (u posedu nacionalne licence.) AST Beograd
Učesnik više konferencija, kongresa i simpozijuma na temu porodice i porodičnih odnosa, problema separacije sistemske terapije, sindroma izgaranja, etike u radu.
Autor je nekoliko edukativnih programa (Autogeni trening, Porodična komunikacija, Samorazvoj)
Član udruženja: AST, SDPT, UPSKS

Kontakt

tel +381 65 23 555 32
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

www.psihooaza.blogspot.com

www.psihooaza.com


PelePredrag Đorđević je psiholog, O.L.I. psihoterapeut, trener životnih veština, biofidbek i neurofidbek terapeut i trener, autor i edukator ALFA (Άλφα) projektivnih psihoterapijskih kartica, asertivni trener i operativni trener u biciklizmu. Autor je većeg broja članaka objavljenih u domaćim časopisima iz oblasti psihologije, ekologije, zaštite životne sredine i ornitologije. Zaposlen je u O.L.I. centru kao predavač, učestvuje u iskustveno-edukativnim programima, kreira i održava psihološke radionice (Ključevi emocionalnog razvoja, Telesna psihoterapija). Kombinujući likovnu umetnost i psihoterapijska znanja, u saradnji sa Sandrom Jovanović Đorđević razvio je nekoliko inovativnih projektivnih terapijskih tehnika.

U svojoj psihološkoj praksi oslanja se na značajno iskustvo koje je stekao kao novinar, saradnik u nastavi razvojne i pedagoške psihologije na nekoliko fakulteta, marketinški i sportski radnik. Svoje znanje redovno ažurira kroz kontinuirano obrazovanje. Svoje psihoterapijsko znanje i iskustvo stavlja na raspolaganje svima koji žele da krenu u pravcu ličnog rasta i razvoja.

Klijenti:

 • Deca
 • Adolescenti
 • Roditelji
 • Odrasli
 • Parovi
 • Individualna terapija
 • Grupna terapija

Ako ste u potrazi za dodatnom podrškom i vođstvom kroz izazovne situacije ili ste odlučili da krenete u novom pravcu u životu i ostvarite svoje ciljeve, pozovite na

brojeve telefona: 060 3325 284 i 060 3325 285 ili se obratite imejlom na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Izdanja

Newsletter

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama...

RSSFacebookTwitter

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки